Orde van de Dag

img_7611

Werkzaamheden: regieassistentie.

Sinds november 2016 is Mariëlla betrokken als regieassistent bij verschillende projecten van de Orde van de Dag. De Orde van de Dag is een Utrechts gezelschap bestaande uit een vaste kern van regisseur, schrijvers en muzikanten die voorstellingen maken gebaseerd op de actualiteit. 1 zondag in de maand maken zij in 1 dag een voorstelling over de afgelopen maand in de Utrechtse Stadsschouwburg.

Op 18 april 2018 regisseerde Mariëlla een Orde in de Utrechtse StadsSchouwburg. Met verschillende schrijvers, acteurs en muzikanten werd in 1 dag een voorstelling over de actualiteit gemaakt.

Ook was Mariëlla regieassistent bij de Ouds&Nieuwsshow 2017. Deze werd gemaakt in samenwerking met het Zuidelijk Toneel en speelde op verschillende plekken in Nederland.

In de zomer van 2017 stond de Orde van de Dag op Oerol, Terschelling (zie foto), met de voorstelling de Idealisten. Hier deden zij twee weken onderzoek naar idealisten en namen het publiek hier elke avond in mee, met behulp van verschillende inhoudelijke gasten.

Tenslotte was Mariëlla betrokken bij de Ouds&Nieuwsshow 2016. Op basis van het jaar 2016 maakte de Orde van de Dag een voorstelling.