Biografie
Ik studeerde in 2016 af als theatermaker aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en werk sindsdien als maker, regisseur en regie-assistent aan mijn eigen projecten en met andere makers.

Mijn projecten zijn multidisciplinair en ik werk vaak samen met verschillende culturele instellingen en maatschappelijke organisaties. Ik werk vanuit (grote) maatschappelijke thema’s en verbind deze aan de lokale verhalen en mensen of andersom. Ik zoek naar diversiteit in mijn spelers en vertellers, combineer verschillende disciplines en zoek naar een actieve verbinding met mijn publiek. Mijn werk is gebaseerd op research en echte verhalen maar mijn voorstellingen (of installaties, of performances etc.) inspireren zich ook door theatrale middelen als absurdisme, muzikaliteit en media.

Op dit moment regisseer en maak ik bij het Nieuw Utrechts Toneel en werk ik aan zelfstandige producties in Rotterdam. Eerder werkte ik o.a. met Wunderbaum aan meerdere voorstellingen, deed ik regie-assistentie bij het Ro Theater/Theater Rotterdam en de Orde van de Dag. Ook werkte ik als maker samen met Stichting Nieuwe Helden aan o.a. een groot project rondom ongelijkheid in Nederland en België voor Theater aan Zee.

DSC01110klein
Meer regie

Het Nieuw Utrechts Toneel: Licht
Het Nieuw Utrechts Toneel: De Futuristen
Bibelot i.s.m. Popcentrale: Popgala 2019, Popgala 2022
Altstad
Electric Tribe
Amsterdams Studenten Corps
On Stage Suriname

Meer opdrachtgevers

Stichting Nieuwe Helden: The Village Utrecht
Stichting Nieuwe Helden: Sam, Groei, Hello Asia
Bos Theaterproducties / Sanne Vogel
Parade Amsterdam / Marijn Brouwers
Theater Rotterdam / Davy Pieters
Theater Rotterdam / Marjolijn van Heemstra
Wunderbaum: We doen het wel zelf, De komst van Xia
Dox i.s.m. Domcantorij
Theater Rotterdam / Sadettin Kirmiziyüz